24 januari 2016
16:45

GH Bandy

Referat: ESK Bandy - GH Bandy

Innan matchen kom vi överens om att inte vänta med att börja spela tills vi ligger under med 3-0 som vi gjorde förra helgen mot GH, och så blev det.... vi väntade tills vi låg under med 5-1 denna gång.... Vi har en helt makalös förmåga att ställa till det för oss i första halvlek!!!. GH hade inte super många chanser men gjorde mål på de hade, bland annat två straffar, en hörna och ett frislag. Vårt mål gjorde Robban på straff. Resulatatet i halvtid var absolut inte orättvist utan speglade matchen ganska bra.
I början på andra gör Jansson 5-2 och vi får äntligen lite självförtroende och lyckas kvittera till både 5-5 och 6-6 innan vi återgår till samma synder som första halvlek och släpper in både 7an och 8an i tät följd.... Maurd reduserar med tre minuter kvar av ordinarie matchtid men tyvärr är det försent och vi lyckas inte få till någon kvittering.

Efter att ha spelat två raka matcher mot GH måste man nog säga att även om resultaten inte varit riktigt vad vi önskat oss då vi har delat på poängen med varsin uddamåls vinst. Så har det varit roliga matcher som varit jämna och spännande ända in i slutet, det har varit juste spel och trevlig stämning på planen.